LEDIGA JOBB

Vi söker elektriker och ledande montörer!

Är du elektriker och vill jobba på ett familjärt företag? Just nu söker vi elektriker och ledande montörer som vill få möjligheten att påverka sitt arbete och som vill ha en personlig relation med sina kollegor.

JÖTA Bolaget jobbar inom service, nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter, hyresgästanpassningar samt renoveringsarbeten. Vi har många olika arbetsområden vilket gör att dina arbetsuppgifter i de olika uppdragen varierar. Detta gör även att förkunskaperna som krävs i de olika uppdragen är varierande.

Vi på JÖTA Bolaget erbjuder en arbetsplats där alla får känna sig delaktiga. JÖTA Bolaget har en familjär miljö där vi ger våra anställda möjlighet till utveckling inom företaget. Här kan du få chansen att prova nya arbetsmoment som du tidigare inte har jobbat med. Vi söker dig som uppskattar en personlig relation med ditt jobb där du tillsammans med dina kollegor skapar en trivsam arbetsplats.

Tjänsten är tillsvidare och ska tillsättas i oktober – november. Du är välkommen att maila din ansökan till henrik.sidback@jota.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Följ oss på Facebook   Följ oss på Instagram