Är du elektriker och ute efter ett arbete med mycket frihet under ansvar? Då har vi på JÖTA Gruppen en ledig tjänst som kanske passar dig.

Idag är vi omkring 80 medarbetare som jobbar med starkström, svagström och solenergi på både privatmarknaden och på större entreprenader. Vi utför allt från mindre uppdrag till att ta helhetsansvar för omfattande projekt. Oavsett så är nöjda kunder allas ansvar, inte bara en fråga för några få. Vår eftermarknadsavdelning är otroligt viktig för oss. Vi vill kunna bistå våra beställare före, under och efter slutförda installationer. Stor vikt och krav från beställarleden ställs på just denna avdelning.

Just nu söker vi en till elektriker till vår eftermarknadsavdelning. Du planerar och bokar in dina uppdrag på egen hand, både mot privatpersoner och beställare/byggherrar, och återkopplar via telefon, e-post eller vårt orderhanteringssystem. Allt såklart med god och trevlig serviceanda.

Som person är du en strukturerad och flexibel problemlösare som gillar kontakt med andra människor. Du gillar att arbeta i grupp men kan också prestera på egen hand.

Kravprofil:

X Erfarenhet inom elinstallationer, gärna nyproduktion
X God samarbetsförmåga
X Serviceinriktad, proaktiv och ansvarstagande personlighet

Omfattning: 100%

Välkommen med din ansökan och/eller funderingar till henrik.sidback@jota.se. Urval och intervjuer sker löpande då tjänsten önskas tillsättas omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!