Är du en erfaren ekonomiadministratör och nyfiken på en ny utmaning? Då har vi på JÖTA Gruppen en ledig tjänst som kanske passar dig.

Idag är vi omkring 85 medarbetare som jobbar med starkström, svagström och solenergi på både privatmarknaden och på större entreprenader. Vi utför allt från mindre uppdrag till att ta helhetsansvar för omfattande projekt. Oavsett så är nöjda kunder allas ansvar, inte bara en fråga för några få.

Vår för dagen käre kollega på denna position planerar att gå ner i tid, med start våren 2020, under en period inför framtida pension – därför finns det nu en öppning och ledig tjänst på denna avdelning. Eftersom hon kommer finnas kvar i bolaget så kommer överlämning och kunskapsinhämtning kunna ske på ett väldigt bra sätt.

Som person är du framförallt social, trevlig och nyfiken. Att du är kunnig inom området, strukturerad och har skinn på näsan ser vi som en självklarhet.

I tjänsten ingår administration av löner, leverantörsreskontra, kundreskontra och bokföring mm.

Kravprofil:

X Flerårig erfarenhet inom administration och företagsekonomi
X God samarbetsförmåga
X Serviceinriktad, proaktiv och ansvarstagande personlighet

Välkommen med din ansökan och/eller funderingar till lina.ramsell@jota.se eller 0733-722099. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!