Sökes: Solcellsmontörer och elektriker

Vi behöver bli fler erfarna elektriker och duktiga solcellsmontörer. Har du bred kunskap och erfarenhet inom installationsarbeten? Är du driven till att alltid leverera högkvalitativa arbetsresultat? Då kanske vi skulle trivas ihop.

JÖTA Gruppen består idag av ca 85 medarbetare. Vi är ett nytänkande familjärt företag som bjuder på det lilla extra och alltid garanterad kvalité till kunden. På vårt schema står allt från mindre servicejobb åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar till stora entreprenadprojekt. Lägg till tjänster som data & fiber, bredband, tv, passagesystem och installationer av solcellsanläggningar så får du en mer komplett bild över vad vi pysslar med. Vi deltar i hela byggprocessen med ansvar för alla elarbeten tillsammans med beställaren. Nöjda kunder är allas ansvar, inte bara en fråga för några få.

Just nu söker vi:

Solcellsmontörer
Serviceelektriker
Entreprenadelektriker
Elektriker till vår eftermarknadsavdelning

Vi ser att du har bred kunskap och flera års erfarenhet från branschen samt är en engagerad, kostnadsmedveten och självgående medarbetare. B-körkort krävs. God kommunikation externt och internt mellan våra montörer, projektledare och all annan kontorspersonal är en självklarhet hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan. Maila den till henrik.sidback@jota.se

Urval  och intervjuer sker löpande.