Är du en erfaren löneadministratör med ledaregenskaper som också brinner för kundkontakt och gillar att ha många bollar i luften? Då har vi på JÖTA Gruppen en ledig tjänst som kanske passar dig.

Idag är vi omkring 80 medarbetare som jobbar med starkström, svagström och solenergi på både privatmarknaden och på större entreprenader. Vi utför allt från mindre uppdrag till att ta helhetsansvar för omfattande projekt. Oavsett så är nöjda kunder allas ansvar, inte bara en fråga för några få.

Just nu söker vi en till alert medarbetare till en bred administratörstjänst på vår Elteknikavdelning. I tjänsten ingår ansvar för löneprocessen, ordermottagning och eftermarknad. Eftermarknad är ansvaret vi bär med oss efter att vi avslutat ett större installationsprojekt, d.v.s. behandling av garantiåtgärder, felanmälningar och extrabeställningar. I rollen har du ett nära samarbete med våra andra medarbetare på ekonomiavdelningen, daglig kontakt med avdelningens montörer samt behandlar företagets inkommande samtal.

Som person är du en strukturerad och flexibel problemlösare som gillar kontakt med andra människor. Du gillar att arbeta i grupp men kan också prestera på egen hand.

Kravprofil:

X Flera års erfarenhet som löneadministratör, gärna inom installationsbranschen
X Erfarenhet av att tolka kollektivavtal
X God systemförståelse
X God samarbetsförmåga
X Serviceinriktad och proaktiv personlighet

Omfattning: 100%

Välkommen med din ansökan och/eller funderingar till minna.ramsell@jota.se. Urval och intervjuer sker löpande då tjänsten önskas tillsättas omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!